نامزد دوازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری گفت: یک دولت انقلابی و جهادی چک برجام را نقد کند.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رئیسی در جمع هوادارانش در شهرستان ساری با بیان اینکه ما در حکومت دو شرط برای اداره کشور داریم، گفت: تقوای الهی و کارآمدی و کاردانی دو شرط حکومت داری است و آنچه در نظام اسلامی ما مورد تاکید است، ثابت قدمی در راه ارزش های انقلاب اسلامی است.

وی افزود: ما در منطقه تاثیرگذاریم و هیچ قراردادی در منطقه بدون توجه به جمهوری اسلامی نمی تواند شکل بگیرد.

رییسی خاطرنشان کرد: از خواسته های مهم مردم عدالت اجتماعی و اقتصادی است. در عرصه کار و زندگی مردمی که آنقدر صبورانه دربرابر مشکلات ایستادگی کردند، شایسته  نیست که فقرای آنها  فقیرتر  شوند و توانایی رفع آذوقه روزانه خود را نداشته باشند.

این کاندیدای ریاست جمهوری تاکید کرد: آقایان! اگر صدای این مردم که مشکلات زیادی دارند، شنیده نشود بدون تردید در زمانی شنیده می شود اما آن وقت برای شما دیر است.دولت ها نباید با حقوق زنان و جوانان به عنوان تزئین برخورد کنند. سوال امروز مردم ما این است که چرا پنجاه درصد ظرفیت تولید تعطیل شده است و چند میلیون نفر بیکار هستند؟

رییسی در ادامه خاطرنشان کرد: شما رفتید در برجام پیش پرداخت کردید و در قلب راکتور هسته‌ای بتن ریختید، به شکلی که امروز آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می گوید ایران به همه تعهداتش عمل کرده است، اما آیا شما می توانید چک برجام را نقد کنید؟ ما می گوییم یک دولت انقلابی و جهادی چک برجام را نقد کند.

وی ادامه داد: این دولت نه در تدوین سیاست ها نقش داشت نه در تدوین برنامه ششم تا جایی که برای اولین بار در تاریخ ، مجلس برنامه ششم توسعه را تدوین و رییس مجلس آن را ابلاغ کرد،اما رئیس دولت آن را ابلاغ نکرد.

رییسی افزود: من در جبین این دولت نمی بینم که بخواهد با قاچاق مبارزه کند، این کار یک دولت انقلابی و جهادی می خواهد، ما به آقایان می گوییم با قاچاق مقابله کنید می گویند نمی شود.

این کاندیدای ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: من درباره برنامه ام یک حرفی دارم، در کشور ما برنامه زیاد، نوشته شده است، اگر چه لازم است کشور برنامه داشته باشد، ما هم برنامه مان را ارائه کردیم که مورد تایید چهره های دانشگاهی است اما می گویم که امروز مشکل کشور مشکل برنامه نیست، مشکل در نبود مدیران اجرایی سالم و صالح است.

به گزارش ایسنا رییسی در پایان تاکید کرد: آقایان شما گفتید برجام و آن را تبدیل به قرارداد کردید و هر دولتی هم که بیاید باید به آن متعهد باشد، ما هم که بیاییم به همه قراردادها متعهدیم حتی اگر آن را قبول نداشته باشیم اما سوال این است که چرا بنیه دفاعی کشور را تضعیف می کنید، ساخت موشک که برای جنگیدن نیست برای نجنگیدن است./

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار